De DJ

Nu komen we bij het gedeelte waar ik wel één en ander kan vertellen.
Al vroeg was ik helemaal gek van muziek, en dan vooral muziek waar de voetjes van gaan bewegen.
Ik wist meteen: dit wil ik.

Eerst samen met mijn beste vriend Steven een kleine drive-in show gehad. Excuses aan ons publiek, maar wat hadden we een lol! En wat heb ik veel geleerd!
Later in clubs over de halve wereld gedraaid, o.a. in Duitsland (waaronder de vermaarde clubs Glory’s en Booom!), op Mallorca (o.a. Voom Voom, Veronica en Sound Republic) en natuurlijk in Nederland, o.a. in Lucky, Dieka, Palladio en natuurlijk de Achterhoek ArenA, waarvan ik ook enige jaren eigenaar ben geweest.

Enkele bekende namen waarmee ik back-to-back heb gedraaid: uiteraard mijn ‘brother from another mother’ DJ Galaga, maar ook andere grootheden als Hardwell, Zany, Technoboy, SuperMarco May en Headhunterz. The list goes on.

Ook de radio heeft mij altijd getrokken: heel kort in het donkergrijze verleden bij Radio Atlantis Rotterdam gedraaid, later in Nijmegen bij Contact en toen het megastation Keizerstad, bij Radio Monique vanaf zee en zelfs landelijk bij Classic FM.

Tegenwoordig woon ik op Curaçao, waar ik ook leuke feestjes mag draaien, en vlieg ik af en toe heen en weer voor de wat grotere feesten in Nederland.

Feestje? Laat het me weten, dan wordt het een Feest!